Atenţie copii! Moş Crăciun a dat sania cu reni pe autobuz

  • Un şofer de autobuz din Bucureşti se îmbracă în Moş Crăciun
  • De 23 de ani împarte bucurii printre cei mici
  • Mihai Ciurariu: „Niciun copil nu pleacă cu mâna goală de la Moşul”
361 afișări
Imaginea articolului Atenţie copii! Moş Crăciun a dat sania cu reni pe autobuz

Sursa foto: Facebook / Mihai Ciurariu

Ştii ce bine te simţi în momentul în care împarţi bucuria sărbătorilor de iarnă? Un şofer al Societăţii de Transport Bucureşti a venit cu iniţiativa de a transporta călătorii îmbracat în Moş Crăciun. Astfel transmite spiritul Crăciunului printre călători, dar mai ales printre copii.

Mihai Ciurariu este şoferul de autobuz care se îmbracă în Moş Crăciun de sărbători în timpul programului. Face asta de 23 de ani şi îşi doreşte ca şi alţii să îi preia iniţiativa.

MIHAI CIURARIU şofer STB: Iniţiativa mea, din pasiune, din dragoste faţă de copii. Nu le vine să creadă ceea ce scrie pe spate: „Atenţie! Moş Crăciun la volan”. Mai sunt colegi la tramvaie, din câte am văzut eu. M-ar bucura să fie cât mai mulţi, adică spiritul ăsta să fie cât mai amplu, să acopere o rază cât mai mare din Bucureşti. Niciun copil nu pleacă cu mâna goală de la Moşul. La coborâre primesc dulciuri şi daruri. Cu drag vă salută Moşul. 

Dragoş este unul dintre copiii încântaţi de această idee.

DRAGOŞ, copil: Foarte generos din partea lui. Ar fi mult mai distractiv şi n-ar mai fi aşa de monoton. 

STB are aproape 11.000 de angajaţi şi afaceri de peste 1,1 miliarde lei. Jumătate din veniturile companiei vin din subvenţii de la stat. Compania de stat a susţinut iniţiativa lui Mihai Ciurariu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici