Circulaţia vehiculelor grele va fi restricţionată temporar în perioada 1 iulie – 31 august

CNAIR va interzice circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, în anumite intervale orare, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în perioada 1 iulie – 31 august 2017.

467 afișări
Imaginea articolului Circulaţia vehiculelor grele va fi restricţionată temporar în perioada 1 iulie – 31 august

Circulaţia vehiculelor grele va fi restricţionată temporar în perioada 1 iulie – 31 august

Pe autostrada A2, pe traseul Bucureşti (intersecţia A2 cu CB) – Fundulea – Lehliu – Feteşti – Murfatlar (intersecţia A2 cu DN3), pe sensul Bucureşti-Constanţa, circulaţia va fi interzisă vineri, în intervalul 12.00-24.00 şi sâmbătă, între orele 6.00 şi 14.00. Pe sensul Constanţa - Bucureşti, circulaţia va fi restricţionată duminică, în intervalul 12.00-24.00. Restricţiile se aplică pentru vehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Pe DN 39, pe traseul Agigea (intersecţia DN 39 cu DN39A) – Mangalia (intrare municipiu), pe ambele sensuri, circulaţia va fi restricţionată luni, în intervalul orar 12.00-22.00, sâmbătă, în intervalul 6.00-22.00 şi duminică, în intervalul 6.00-22.00. Restricţiile se aplică pentru vehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe DN 22C, pe traseul Murfatlar – Cernavodă, pe sensul de mers Murfatlar – Cernavodă, circulaţia va fi restricţionată duminică, în intervalul 12.00-24.00. Restricţia se aplică pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Încălcarea constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici