Cornel Pieptea a demisionat din Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi a fost înlocuit de Florin Alexandru Dumitrescu

Fostul viceprimar al Capitalei Cornel Pieptea a demisionat din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pe locul rămas vacant fiind validat, marţi, Florin Alexandru Dumitrescu.

886 afișări
Imaginea articolului Cornel Pieptea a demisionat din Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi a fost înlocuit de Florin Alexandru Dumitrescu

Cornel Pieptea a demisionat din CGMB şi a fost înlocuit de Florin Alexandru Dumitrescu

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în şedinţa de marţi, încetarea mandatului de consilier al lui Cornel Pieptea (PNL), ca urmare a demisiei acestuia, postul de consilier rămânând vacant.

Tot marţi, consilierii generali au validat mandatul de consilier în CGMB al lui Florin Alexandru Dumitrescu, pe locul rămas vacant după demisia lui Pieptea.

Cornel Pieptea a demisionat din funcţia de viceprimar în 15 septembrie, iar în locul lui a fost numit atunci consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin, pentru a putea fi desemnat primar interimar al Capitalei. După desemnarea lui Ştefănel Dan Marin în funcţia de primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, poziţia de viceprimar lăsată vacantă de Marin.

În 26 noiembrie, în şedinţa extraordinară a CGMB, Ştefănel Dan Marin a fost demis din funcţia de primar interimar al Capitalei, la două luni după ce a fost desemnat în locul lui Sorin Oprescu, edilul suspendat din funcţie fiind acuzat de fapte de corupţie. Odată cu el a fost revocat din funcţia de viceprimar interimar şi Cornel Pieptea.

Tot atunci, consilierul general PNL Răzvan Sava a fost ales primar interimar al Capitalei.

Sorin Oprescu a fost suspendat din funcţia de primar general al Capitalei în 15 septembrie, după ce instanţa a decis definitiv arestarea preventivă a acestuia, pentru luare de mită. Recent, Sorin Oprescu a fost trimis în judecată, acesta fiind în arest la domiciliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici