Crimă terifiantă în Teleorman: Un bărbat şi-a ucis soţia şi fetiţa de un an şi trei luni, apoi s-a sinucis

  • Un bărbat de 60 de ani din localitatea Merenii de Jos, judeţul Teleorman, şi-a ucis, duminică, soţia în vârstă de 39 de ani şi fetiţa de un an şi trei luni
  • Ulterior, acesta s-a sinucis.
  • Poliţia Teleorman face cercetări pentru omor.
11890 afișări
Imaginea articolului Crimă terifiantă în Teleorman: Un bărbat şi-a ucis soţia şi fetiţa de un an şi trei luni, apoi s-a sinucis

Crimă îngrozitoare în Telorman. Un bărbat şi-a ucis soţia şi fetiţa de un an şi trei luni, apoi s-a sinucis

Poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi, duminică, de către un bărbat din comuna Mereni, sat Merenii de jos, despre un conflict la o familie din localitate.

La faţa locului, poliţiştii au găsit o femeie de 39 de ani, înjunghiată mortal, o fetiţă de un an şi trei luni ucisă prin asfixiere, iar într-o altă cameră, autorul, de asemenea, decedat, care, potrivit primelor date, s-a sinucis.

„În dimineaţa zilei de 21 Iunie, pe fondul unor discuţii contradictorii, un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia în vârsta de 39 de ani, iar într-o baie a locuinţei a fost găsit cadavrul unei fetiţe în vârstă de un an şi trei luni care se pare ca ar fi fost ucisă prin asfixiere. Ulterior, într-o altă cameră a fost găsit şi autorul care prezenta mai multe plăgi, constatându-se şi decesul acestuia”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Teleorman.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a izbucnit scandalul în familie.

Ancheta în acest caz este în desfăşurare, cercetările fiind derulate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici