Video DECLARAŢIA ZILEI De la Boc la Grindeanu, mesaj de empatie: Are de gestionat o situaţie grea

Fostul premier PDL Emil Boc a declarat, miercuri, că nu ar vrea să fie în locul actualului premier Sorin Grindeanu, care are de gestionat o situaţie grea, el arătând că este convins că PSD are resurse politice pentru a identifica o soluţie pentru „stabilitatea României".

863 afișări

Întrebat cum vede situaţia din PSD şi ce ar face în locul lui Grindeanu, Boc a răspuns: „Nu aş vrea să fiu în locul lui (...)Nu ştiu, chiar nu ştiu foarte bine realitatea din PSD, dar nu aş vrea să fiu în locul domnului Gridneanu, care are o situaţie grea de gestionat”.

„Dar sunt convins că PSD are resursele politice să găsească o soluţie în primul rând pentu stabilitatea României. Care va fi, vom vedea”, a adăugat Boc.

El a arătat că priveşte lucrurile „mai detaşat şi cu un fel de deja vu”.

„În toate Guvernele apar momente de criză. Să credeţi că nu am trecut şi noi prin momente de criză? Noi le-am dezbătut mai mult în familie decât în faţa presei şi în dezbateri publice. Ce credeţi, că mie nu mi s-a cerut demisia? Credeţi că am fost un premier căruia să nu i se ceară demisia? Ştiţi bine, numai cele 10-11 moţiuni de cenzură sunt un exemplu...”, a mai spus Boc.

PSD ia în calcul retragerea sprijinului politic acordat Guvernului Grindeanu, potrivit unor surse politice, o întâlnire a conducerii formaţiunii în care să se tranşeze asupra schimbării integrale a Cabinetului sau doar a remanierii fiind programată pentru marţi după-amiază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici