Video DECLARAŢIA ZILEI: Iohannis, atac la PSD: A mărit salariile până le-a micşorat

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, schimbările aduse de PSD nu aduc decât bulversări şi incertitudini, afirmând că social-democraţii au mărit salariile până le-a micşorat, iar acum vor să desfiinţeze Pilonul II de pensii.

1128 afișări

”Cred că aceste veşnice schimbări nu aduc decât bulversări şi incertitudini. Am observat că PSD a făcut un hobby din a schimba tot ce funcţionează în România, a schimbat sistemul de impozite şi taxe, a mărit salariile până le-a micşorat, acum vrea să desfiinţeze pilonul II de pensii, nu este bine aşa. Se poate guverna aşa, dar nu cu rezultate bune. Părerea mea e că lucrurile care au fost stabilite pentru mulţi ani şi PSD a fost acolo, în Parlament, nu cred că poate să facă abstracţie de faptul că această decizie a fost luată de toţi factorii politici, nu cred că este bine”, a declarat Klaus Iohannis.

El a mai spus că prea multe schimbări duc la instabilitate. ”Dacă se schimbă, trebuie, nu trebuie, legile Justiţiei. Se schimbă, trebuie, nu trebuie impozitarea, salariile, acum umblăm la sistemul de pensii, după aceea umblăm la securitatea naţională, nu cred că mergem spre o stabilitate a statului român ci, dimpotrivă, cred că prea multe lucruri abordate în prea scurt timp, duc la o instabilitate pe care, în definitiv, nu şi-o doreşte nimeni”, a adăugat şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici