Doi copii, de 5 şi 9 ani, răniţi într-un accident produs de tatăl lor, care circula în stare de ebrietate

Doi copii de 5 şi 9 ani au fost răniţi, joi seara, în urma unui accident produs de tatăl lor, care conducea maşina în stare de ebrietate şi a lovit un vehicul oprit pentru a acorda prioritate unor pietoni. Şoferul vinovat a fost şi el rănit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

811 afișări
Imaginea articolului Doi copii, de 5 şi 9 ani, răniţi într-un accident produs de tatăl lor, care circula în stare de ebrietate

Doi copii, de 5 şi 9 ani, răniţi într-un accident produs de tatăl lor, care circula în stare de ebrietate

Reprezentanţii Poliţiei Buzău au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în municipiul Buzău, pe Bulevardul Republicii, în apropierea Spitalului CFR.

Din primele date primite din partea Poliţiei Buzău, un şofer de 32 de ani, care s-a urcat băut la volan, în timp ce conducea pe strada Republicii către Gara CFR, la o trecere pentru pietoni a lovit autoturismul din faţa sa care oprise pentru a acorda prioritate.

„Au fost răniţi şoferul şi doi copii, de 5 si 9 ani, pasageri în maşina sa, toţi fiind transportaţi la spital. Şoferul a fost testat alcoolscopic şi a reieşit o concentraţie de 0,78 mg/l alcool în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu.

Şoferul care provocat accidentul este tatăl celor doi copii, spun surse din cadrul anchetei.

Niciun pasager din maşina lovită nu a fost rănit.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici