EXPLOZIA de la ISU Călăraşi: Unul din pompieri are arsuri pe 95% din corp

Unul din cei doi pompieri răniţi în explozia produsă vineri la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi are arsuri pe 95 la sută din suprafaţa corpului, fiind în stare foarte gravă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arşi din Capitală, Adrian Stănculea.

1398 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIA de la ISU Călăraşi: Unul din pompieri are arsuri pe 95% din corp

EXPLOZIA de la ISU Călăraşi: Unul din pompieri are arsuri pe 95% din corp (Imagine: Cristi Vatavu/Arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul este intubat şi ventilat, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Cei doi pompieri de la ISU Călăraşi au fost duşi, vineri, la Spitalul de Arşi din Capitală, după ce un rezervor cu combustibil din curtea inspectoratului a explodat, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul de stat din MAI Raed Arafat.

Celălalt prezintă arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului.

Cei doi pompieri au fost supuşi unor intervenţii prin care li s-a făcut toaleta plăgilor, imediat după ce au fost aduşi la spitalul din Capitală.

Raed Arafat a mai spus că acest caz a fost anunţat ca accident de muncă şi se face o anchetă în acest sens, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs explozia de la rezervorul de combustibil.

De asemenea, o verificare internă va fi făcută şi de ISU Călăraşi, iar organele de anchetă vor deschide un dosar de cercetare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici