Explozie într-un apartament din Capitală; trei persoane au fost rănite grav

O butelie a explodat într-un apartament din Capitală, trei persoane, două femei şi un bărbat, fiind rănite şi transportate la spital în stare de conştienţă.

3957 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un apartament din Capitală; trei persoane au fost rănite grav

Explozie într-un apartament din Capitală; trei persoane au fost rănite

În urma exploziei din locuinţa aflată pe Strada Perşani din Bucureşti, Sectorul 4, au fost rănite trei persoane.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, este vorba de un bărbat în vârstă de 39 cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului, o femeie în vârstă de 78 de ani cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi o femeie în vârstă în vârstă de 60 de ani, care a făcut un atac de panică.

Toate victimele sunt conştiente şi sunt transportate, la ora transmiterii ştirii, la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici