Explozie la Uzina Mecanică Băbeni din Vâlcea. Patru persoane au decedat

  • O explozie s-a produs, joi după-amiază, la Uzina Mecanică Băbeni.
  • Patru oameni au murit, iar alţi patru sunt răniţi.
2269 afișări
Imaginea articolului Explozie la Uzina Mecanică Băbeni din Vâlcea. Patru persoane au decedat

Explozie la Uzina Mecanică Băbeni din Vâlcea. Patru persoane au decedat

UPDATE: Potrivit ISU Vâlcea, sunt 4 persoane decedate, 3 bărbaţi şi o femeie, 4 persoane rănite, transportate la spital.

„În urma exploziei au rezultat patru persoane decedate, trei bărbaţi şi o femeie, şi alte patru persoane grav rănite, care au fost preluate de către echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, pentru a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea fost alocat un echipaj de Descarcerare, SMURD Buneşti, două ambulanţe tip C şi două tip B, un echipaj ASAS de la Garda de Intervenţie Râmnicu  Vâlcea. Deflagraţia nu este urmată de incendiu”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu. 

Isu Vâlcea anunţă că intervine după o explozie generată de o mină antipersonal la Uzina Mecanică Băbeni.

În urma exploziei au rezultat trei persoane decedate şi două inconştiente cu traumatisme.

„A fost alocat un echipaj de descarcerare, SMURD Buneşti, 2 ambulante tip C şi 2 tip B, un echipaj Asas de la Râmnicu Vâlcea. Deflagraţia nu este urmată de incendiu”, conform ISU Vâlcea.

O explozie a avut loc la Uzina Mecanică din Băbeni, judeţul Vâlcea şi în 2019. Explozia de la Uzina Mecanică Băbeni s-a produs din cauza unui element de submuniţie, în urma căreia o persoană a decedat.

Ştire în curs de actualizare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici