Hunedoara: Un mort şi cinci răniţi, între care 2 copii, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 7

O persoană a murit, iar alte cinci, între care doi copii, au fost rănite, duminică seara, într-un accident rutier produs pe DN 7, în zona localităţii Sântuhalm din judeţul Hunedoara, traficul fiind blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

712 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Un mort şi cinci răniţi, între care 2 copii, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 7

Hunedoara:Un mort şi cinci răniţi, între care 2 copii, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 7

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, accidentul rutier s-a produs, duminică seara, pe DN 7, în localitatea Sântuhalm, fiind implicate două maşini,.

Şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens, din cauze care nu au fost încă stabilite, şi s-a izbit frontal de o altă maşină care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un bărbat de 41 de ani, din Simeria. Acesta a murit în urma impactului.

"Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Haţeg, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, din direcţia Deva spre Simeria, a pătruns pe contrasens, intrând in coliziune cu autoturismul condus de un bărbat care conducea regulamentar un autoturism înmatriculat în judeţul Hunedoara. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul şoferului care circula regulamentar, singur în maşină, şi rănirea a cinci persoane, şoferul de 44 de ani şi patru pasageri din autoturismul condus de acesta, care au fost preluate de echipajele medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, ancheta urmând a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Circulaţia este blocată pe ambele sensuri.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţie care fac cercetări pentru a stabili cauza accidentului şi încearcă să elibereze carosabilul de maşinile implicate în impact.

"Doi dintre răniţi sunt copii de 10 şi 13 ani. La locul impactului între două autoturisme, echipele de salvatori au găsit într-un autoturism cinci persoane care prezentau traumatisme, trei adulţi, un bărbat şi două femei, cu vârste cuprinse între 40 şi 49 de ani. În acelaşi autoturism se aflau şi cei doi copii. Pentru îngrijirea medicală a celor cinci răniţi sunt implicate patru echipaje, cu ambulante tip B2, dar şi C1 de terapie intensivă. De asemenea, a fost deplasată la locul producerii accidentului o autospecială mixtă de intervenţie", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici