Încă un tânăr care a supravieţuit unui incendiu a MURIT în spital

Tânărul în vârstă de 27 de ani, care a fost grav rănit în timpul incendiului puternic de la fabrica din Orăştie, a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean Timişoara, în urma unui stop cardiorespirator, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2575 afișări
Imaginea articolului Încă un tânăr care a supravieţuit unui incendiu a MURIT în spital

Încă un tânăr care a supravieţuit unui incendiu a MURIT în spital

Directorul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul a murit, în jurul orei 15.00, pe Secţia de Chirurgie Plastică a unităţii medicale, unde era internat cu arsuri pe 85% din suprafaţa corpului.

„Pacientul a murit în această după-amiază (miercuri – n.r). După toate medicamentele, eforturile, din păcate, din cauza complexităţii şi gravităţii leziunilor a decedat. La internare avea peste 85% arsuri suprafaţă corporală. Din păcate, cu toate eforturile depuse de colectivul de medici de la Chirurgie Plastică, a făcut stop cardiorespirator şi s-a constatat decesul", a afirmat medicul Marius Craina.

Cinci persoane au fost rănite, în data de 12 septembrie, în urma unei explozii urmate de incendiu la o firmă de vopsele din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara.

Incendiul a izbucnit la o hală cu o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi în care se aflau depozitate uleiuri foarte uşor inflamabile, pompierii reuşind să stingă flăcările după 18 ore.

În urma incendiului, un bărbat de 27 de ani a suferit arsuri de gradul 3 şi 4 pe 80% din suprafaţa corpului, fiind transportat la Spitalul Judeţean Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici