Incendiu la locomotiva unui tren de persoane, în Mureş. Trenul va ajunge la Bucureşti cu întârziere de o oră

O locomotivă a unui tren de persoane care circula între Târgu Mureş şi Bucureşti a luat foc, miercuri, în judeţul Mureş, două echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea incendiului, în timp ce călătorii au coborât din tren, fără a exista victime, arată primele informaţii furnizate de ISU.

241 afișări
Imaginea articolului Incendiu la locomotiva unui tren de persoane, în Mureş. Trenul va ajunge la Bucureşti cu întârziere de o oră

Incendiu la locomotiva unui tren de persoane, în Mureş (Imagine: Florin Buliga/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Mihai Gagyi, a declarat că o locomotivă a unui tren de persoane care circula între Târgu Mureş şi Bucureşti a luat foc, miercuri după-amiază, între staţiile Periş şi Gorneşti din judeţul Mureş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, mecanicul a observat incidentul, a oprit trenul, iar pasagerii au coborât din acesta.

Purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că a fost trimisă de la staţia din Târgu Mureş o altă locomotivă, care o va înlocui pe cea care luase foc.

"Trenul urma să sosească la Bucureşti la 21.20, estimăm că va avea o întârziere de aproximativ o oră, din cauza începutului de incendiu de la locomotivă. În tren erau 27 de pasageri, care nu au fost în pericol niciun moment”, a declarat Brânzan.

Potrivit acesteia, niciun alt tren nu va înregistra întârzieri din cauza incidentului.

La locul incidentului au ajuns două echipaje de pompieri din Reghin, care intervin pentru stingerea incendiului, locomotiva fiind decuplată de la tren.

Traficul feroviar este blocat în zonă, întrucât există o singură linie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici