Incendiu la Mega Mall Bucureşti într-un vestiar de la o saună

Un incendiu a cuprins mobilerul dintr-un vestiar de la o saună aflată la etajul superior al Mega Mall Bucureşti, care a ars fără flacără, dar a degajat fum, în timpul intervenţiei pompierilor nefiind necesară evacuarea persoanelor aflate în centrul comercial.

2649 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Mega Mall Bucureşti într-un vestiar de la o saună

Incendiu la Mega Mall Bucureşti, într-un vestiar de la o saună (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Un incendiu a cuprins mobilerul dintr-un vestiar de la o saună aflată la etajul superior al Mega Mall Bucureşti, care a ars fără flacără, dar a degajat fum, la ora producerii incidentului centrul comercial nefiind deschis publicului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, pentru MEDIAFAX, că sâmbătă, în jurul orei 08.40, a fost făcută o sesizare, prin numărul de urgenţă 112, că de la etajul superior al centrului comercial Mega Mall iese fum.

Incendiul a cuprins obiecte de mobilier dintr-o cameră de zece metri pătraţi, care era folosită ca vestiar pentru o saună. Obiectele de mobiler nu au ars cu flacără, dar au degajat fum, acesta fiind vizibil la nivelul acoperişului.

În timpul intervenţiei pompierilor, care a durat aproximativ o oră, nu a fost necesară evacuarea persoanelor aflate în Mega Mall, a spus Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare, un echipaj SMURD şi o autoscară, conform procedurii standard în astfel de cazuri, a preciza Daniel Vasile.

Într-o informare transmisă de către comunicatorii centrului comercial se arată că sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 08.30, în sauna centrului de wellness World Class, aflat la nivelul 3 al centrului comercial Mega Mall, a avut loc un incendiu de mici dimensiuni care nu s-a propagat şi a fost stins imediat, la ora producerii incidentului centrul comercial nefiind deschis publicului, singurele spaţii care îşi începuseră activitatea fiind hypermarket-ul şi World Class.

"Pentru siguranţă, s-a respectat procedura standard pentru astfel de situaţii, implicând evacuarea persoanelor aflate în clădire, închiderea parcării şi blocarea lifturilor. Centrul comercial Mega Mall şi-a deschis porţile conform programului standard de operare, începând cu ora 10:00".

Mega Mall, de lângă Arena Naţională din Capitală, a fost deschis în 14 mai, atunci fiind încă făcute lucrări de amenajare. Mall-ul de lângă Arena Naţională trebuia inaugurat iniţial pe 23 aprilie, construcţia fiind începută în februarie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici