Video Incendiu puternic izbucnit la o biserică din Constanţa

Un incendiu puternic a izbucnit duminică în Biserica „Sf. Ecaterina” din cartierul Tomis, din Constanţa. Mai multe butelii au fost scoase de pompieri din interior.

536 afișări

Potrivit ISU Constanţa, incendiul s-a produs la biserica „Sf. Ecaterina” din Constanţa, cartierul Tomis Plus, lângă un bloc de locuinţe.

Incendiul se manifestă violent, cu flacără deschisă şi fum dens.

Din interiorul bisericii au fost scoase 11 butelii.

Deocamdată o singură femeie, în vârstă de 45 ani de ani a fost dusă la Spitalul Judeţean Constanţa, cu arsuri de gradul 1 pe antebraţ.

Toate persoanele din blocul aflat în imediata apropiere a bisericii s-au autoevacuat.

ISU Constanţa transmite că din informaţiile primite de la preotul bisericii în interiorul lăcaşului nu mai sunt persoane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici