Incendiul din Centrul Vechi al Capitalei, produs din cauza unui scurtcircuit

Incendiul care a cuprins, marţi noapte, un apartament situat la etajul unui imobil de pe strada Gabroveni, din Centrul Vechi, s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei fluctuaţii de curent, care a provocat un scurtcircuit, au declarat pentru MEDIAFAX surse din ISU Bucureşti.

294 afișări
Imaginea articolului Incendiul din Centrul Vechi al Capitalei, produs din cauza unui scurtcircuit

Incendiul din Centrul Vechi al Capitalei, produs din cauza unui scurtcircuit (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

Incendiul de pe strada Gavroveni din Centrul Vechi al Capitalei a izbucnit în jurul orei 23.30, iar pompierii au fost nevoiţi să intervină cu zece autospeciale de stingere.

Aproximativ 50 de metri pătraţi din clădire au fost afectaţi în urma incendiului, iar potrivit primelor informaţii, focul a izbucnit de la un scurtcircuit provocat de o fluctuaţie de curent, au precizat sursele citate.

În timpul intervenţiei, care a durat aproximativ două ore, un pompier a fost rănit de o bucată de tencuială care s-a desprins din acoperiş. Acesta a fost transportat la spital, unde a rămas internat, fiind în afara oricărui pericol.

Pe durata intervenţiei pompierilor, zona în care se află imobilul afectat de incendiu a fost izolată. La parterul imobilului funcţiona un club, ai cărui clienţi au fost evacuaţi din raţiuni de siguranţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici