Irina Loghin, internată la Spitalul Militar din Bucureşti

Cântăreaţa Irina Loghin este internată la Spitalul Militar din Bucureşti, unde i se fac investigaţii, însă interpreta se simte bine, a declarat, pentru MEDIAFAX, fiica artistei, Irinuca. Irina Loghin are 73 de ani şi este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică populară din România.

2281 afișări
Imaginea articolului Irina Loghin, internată la Spitalul Militar din Bucureşti

Irina Loghin (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"A fost internată alaltăieri (miercuri, n.r.). Este bine, poate să vorbească, comunică. Nu i s-a pus un diagnostic", a spus fiica Irinei Loghin.

  • Marius Marinescu: Irina Loghin a fost internată după ce a suferit un atac cerebral

"O aşteptam vineri la prânz în parcul IOR, la un eveniment de lansarea unei campanii pentru sterilizarea şi adopţia câinilor comunitari, însă nu a venit. Am primit un telefon că este la Spitalul Militar, ca urmare a unui atac cerebral. Acum se simte mai bine, am şi vorbit cu dânsa, urmează să o şi vizitez la spital", a spus Marinescu.

S-a născut în comuna Gura Vitioarei şi a urmat Liceul de Artă la Bucureşti şi Şcoala populară de artă la Ploieşti. A debutat în 1963 şi a fost, pe rând, solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru şi Ciprian Porumbescu. Irina Loghin are la activ numeroase turnee, albume şi spectacole.

Artista are doi copii, Ciprian şi Irinuca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici