Lucian Bode a scăpat de Covid 19. Ministrul Transporturilor s-a întors la birou

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat pe Facebook că s-a vindecat de Covid 19 şi că de miercuri s-a întors la birou. El spune că a avut o formă uşoară a bolii care i-a permis să lucreze de acasă.

135 afișări
Imaginea articolului Lucian Bode a scăpat de Covid 19. Ministrul Transporturilor s-a întors la birou

Lucian Bode a scăpat de Covid 19. Ministrul Transporturilor s-a întors la birou

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat că s-a vindecat de Covid 19. El a scris un mesaj pe Facebook prin care le mulţumeşte medicilor şi le cere românilor să respecte regulile de protecţie.

„Vă spun cu bucurie că am încheiat perioada de izolare şi am trecut cu bine peste boală. Cadrele medicale cu care am ţinut legătura au fost de un real ajutor şi le mulţumesc din suflet! Lor şi tuturor celor care de peste 8 luni de zile luptă să aibă grijă de noi. Însă şi medicii sunt oameni la rândul lor, cu puteri finite şi familii care îi aşteaptă acasă, aşa că e de datoria noastră şi spre binele nostru să purtăm mască, să păstrăm distanţarea fizică şi să respectăm regulile în vigoare. Deşi eu am făcut-o, virusul nu m-a ocolit. Semn că e tare parşiv. Dar respectarea regulilor e singura soluţie pe care o avem acum pentru a preveni boala”, a declarat Lucian Bode.

Ministrul Bode a mai spus că a avut o formă uşoară a bolii care i-a permis să lucreze de acasă.

„De azi las munca de acasă şi mă întorc fizic la minister. După luni întregi în care am fost foarte activ, mi-a fost greu să mă acomodez cu noua realitate. Dar a fost o experienţă nouă, iar colegii de la minister şi toate resursele tehnologice pe care le avem astăzi la îndemână au făcut adaptarea mai uşoară”, a precizat Lucian Bode.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici