Video Mai presus de ordonanţe: Zeci de bucureşteni se plimbă prin Delta Văcăreşti

  • De şase săptămâni, prin ordonanţa militară Nr.3, parcurile sunt închise şi nu ai voie să faci plimbări
  • Unii bucureşteni caută diverse pretexte, ca să iasă la plimbare în parc
  • Unii fentează ordonanţele militare şi fac plimbări sau aleargă în Parcul Natural Văcăreşti
5397 afișări

De şase săptâmâni, tu încerci să respecţi interdicţiile impuse prin Ordonanţe Militare şi să ieşi din casă doar pentru situaţii cu adevărat urgente. Nu toţi sunt însă ca tine... Uite, unii bucureşteni din sectorul 4 s-au gândit că restricţiile nu-i privesc şi pe ei şi că pot să iasă nestingheriţi la o plimbare în aer liber.

Tatiana Paşcovschi, reporter Mediafax: Chiar dacă prin ordonanţele militare nu ai voie să te plimbi prin parc, unii deja încep să ignore aceste restricţii şi vin să facă o plimbare prin Parcul Natural Văcăreşti.

Vremea frumoasă i-a scos pe mulţi din case, sub diferite pretexte.

Reporter: Faceţi plimbare prin parc?

Da.

Reporter: Dar ştiţi că nu e voie în parcuri?

Da, dar e parc aici?

Doritorii de plimbări în aer liber trebuie să ştie că, în această perioadă, distracţia le poate aduce o amendă cuprinsă între 2.000 şi 20.000 de lei.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici