Maşină a Ambasadei SUA, implicată într-un accident rutier în Capitală

Patru maşini, printre care una aparţinând Ambasadei SUA, au fost implicate într-un accident rutier produs, vineri seară, în Bucureşti, nefiind înregistrate victime.

458 afișări
Imaginea articolului Maşină a Ambasadei SUA, implicată într-un accident rutier în Capitală

Maşină a Ambasadei SUA, implicată într-un accident rutier în Capitală (Imagine: Tudor Costi/Arhiva Mediafax Foto)

Subinspectorul Adrian CodăuAdrian Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere din Capitală, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că accidentul a avut loc, vineri, în jurul orei 18.00.

Potrivit lui Adrian Codău, în urma producerii accidentului nu au fost persoane rănite, context în care toţi cei implicaţi au putut pleca.

La scurt timp, la Spitalul Floreasca din Bucureşti s-au prezentat şoferul maşinii de transport consular a ambasadei americane şi un copil.

Ulterior, persoanele implicate în accident au fost chemate la poliţie, constatându-se că niciuna nu era sub influenţa alcoolului în momentul producerii incidentului.

Ancheta în acest caz nu s-a încheiat, a declarat reprezentantul Brigării de Poliţie Rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici