Medic clujean prins când primea mită de la părinţii unui copil care urma să fie operat

Un medic de la Spitalul Clinic de Copii Cluj este audiat de poliţişti, joi, fiind acuzat că a primit mită de la părinţii unui copil care urma să fie operat, el fiind prins în flagrant, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, surse din cadrul IPJ Cluj.

319 afișări
Imaginea articolului Medic clujean prins când primea mită de la părinţii unui copil care urma să fie operat

Medic clujean prins când primea mită de la părinţii unui copil care urma să fie operat (Imagine: Shutterstock)

Surse din Poliţia Judeţeană Cluj au declarat că medicul Ioan Dobrescu de la Spitalul Clinic de Copii Cluj a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce primea mită de la părinţii unui copil care urma să fie operat la unitatea medicală.

Conform surselor citate, medicul a fost prins în biroul său de la spital când primea 300 de lei de la părinţii unui copil care urma să fie operat.

Dobrescu este audiat de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Sidonia Purdra, a confirmat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că există o anchetă împotriva doctorului Dobrescu, după ce a fost prins în flagrant de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din IPJ Cluj.

Cercetarea este făcută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Ioan Dobrescu a fost acuzat şi în anul 2010 că a luat mită 100 de lire sterline pentru a opera o fetiţă de doi ani. El a fost achitat de judecătorii Curţii de Apel Cluj în acest dosar, în 15 martie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici