Medic din Lugoj, trimis în judecată după ce ar fi luat bani să elibereze decizii de pensionare

Un medic din cadrul Cabinetului de Expertiză Medicală a Capacităţii de Muncă Lugoj a fost trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată, fiind acuzat că a primit bani şi bunuri pentru a elibera sau prelungi decizii medicale de pensionare.

330 afișări
Imaginea articolului Medic din Lugoj, trimis în judecată după ce ar fi luat bani să elibereze decizii de pensionare

Medic din Lugoj, trimis în judecată după ce ar fi luat bani să elibereze decizii de pensionare (Imagine Sebastian Tataru / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, în 18 mai, trimiterea în judecată a Adrianei Camelia Rămneanţu, pentru luare de mită în formă continuată.

Rămneanţu, în calitate de medic în cadrul Cabinetului de Expertiză Medicală a Capacităţii de Muncă Lugoj, este acuzată de comiterea a 17 acte materiale de luare de mită, respectiv că, în decembrie 2015, în schimbul unor sume de bani sau bunuri pe care le primea de la pacienţi, a eliberat sau prelungit decizii medicale de pensionare.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici