Mihai Şora, către protestatari: Ne vedem la Girafă. Dacă vin extratereştrii, ne facem de toată ruşinea

Filosoful Mihai Şora a anunţat, duminică pe Facebook, că se anunţă o vară încărcată şi atât guvernanţii, cât şi protestatarii stau sub presiunea aceleiaşi coordonate - timpul, menţionând că au loc proteste în mai multe state ceea ce arată că „ceva nu este în regulă pe Terra”.

3402 afișări
Imaginea articolului Mihai Şora, către protestatari: Ne vedem la Girafă. Dacă vin extratereştrii, ne facem de toată ruşinea

Mihai Şora, către protestatari: Ne vedem la Girafă. Dacă vin extratereştrii, ne facem de toată ruşinea

„Dragi şobo, ne vedem la Girafă: în această seară şi în toate serile în care va fi nevoie. Se anunţă o vară încărcată şi fierbinte (dacă nu ne-am topit la minus 15 grade, nu vom îngheţa la plus 30). În clipa de faţă, şi noi, şi ei stăm sub presiunea aceleiaşi coordonate: Timpul. Iar, din această încleştare, cum bine ne-a învăţat istoria, învingătoare ies, mereu, inteligenţa, cinstea, lumina. Da, da: lumina de la capătul tunelului (până nu ne vor fura şi tunelul). Dragii mei, supapele de siguranţă nu sunt multe, dar protestele noastre înseamnă enorm. Vă reamintesc că, nu departe de Girafă, se află punctul cardinal al democraţiei noastre: măsuţa unde strângem semnături pentru FĂRĂ PENALI ÎN FUNCŢII PUBLICE”, a scris Mihai Şora pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, filosoful a mai anunţat că în lume au loc mai multe proteste, ceea ce arată că „ceva nu e în regulă”: „P.S. Proteste în Statele Unite, proteste în Marea Britanie, proteste în Spania, în Turcia, în România, în Moldova, în Rusia, în Vietnam… Ceva nu este în regulă pe planeta Terra. Vă daţi seama? Dacă vin acum extratereştrii, ne facem de toată ruşinea”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici