Video Noul clip de promovare a României este tradus în 16 limbi, inclusiv în latină. „Vizita papei este un motiv bun”

Ministerul Turismului şi-a propus să atragă cât mai mulţi turişti din Asia, clipul de promovare a României, lansat joi, find vorbit în chineză şi japoneză, printre cele 16 limbi în care este tradus, dintre care nu lipseşte latina.

669 afișări

Clipul a fost tradus cu sprijinul Universităţii Bucureşti. "Ne propunem să intrăm pe piaţa din China, nu trebuie să uităm că avem acolo peste 120 milioane de turişti anual şi doar o mică parte ajung la noi. Ne dorim să intrăm pe această piaţă şi să direcţionăm cât mai mult turişti către România. Anul trecut, din China am avut numai 33.000 de turişti, un număr extrem de redus.

Mai mult decât atât, ne propunem să deschidem anul acesta două birouri de promovare externă în această zonă. De asemenea, şi Japonia este o piaţă ţintă pentru noi şi avem tradus clipul în această limbă", a spus Bogdan Trif, la conferinţa de presă de joi.

"Clipul este tradus şi în principalele limbi din Balcani, în croată, sârbă, bulgară. De asemenea este tradus în polonă şi în limba rusă, în limbile mari de circulaţie, engleza, franceză şi germană şi avem şi varianta în limba latină, ceva mai puţin obişnuit, dar vizita papei este un motiv bun", a spus Laura Sitaru, prodecan al Facultăţii de Limbi Străine din Universitatea Bucureşti.

Ministerul Turismului a lansat, la jumătatea lunii martie, noul clip de promovare a României.

Ministerul a organizat, la Bucureşti, în perioada 2 - 3 aprilie, conferinţa cu tema „Turism durabil - Politici comune ale statelor membre ale UE”, la care au participat 50 de experţi şi specialişti în turism din Europa. România va organiza alte 2 reuniuni în domeniul turismului, pe perioada deţinerii Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, întâlnirea reţelei European Destination Excellence pentru Turism de la Piatra Neamţ, ce se va desfăşura în perioada 10 - 12 aprilie 2019 şi Conferinţa ministerială 'Strategia Dunării - instrument de dezvoltare economică', care va avea loc la Tulcea, între 11 şi 14 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici