Video O a doua persoană a murit în urma accidentului produs de un călugăr în judeţul Suceava - VIDEO

O a doua persoană a murit în urma accidentului produs, sâmbătă seara, în localitatea Paltinu, de un călugăr din Brodina, în total, în urma coliziunii dintre două maşini rezultând nouă victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4845 afișări

Directorul medical al Spitalului Judeţean Suceava, Tiberius Brădăţan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că unul dintre răniţi, un tânăr, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, dar a murit postoperator. Totodată, în Spitalul Judeţean Suceava se mai află internate două femei, una cu fractură cervicală, iar o alta cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism toraco-abdominal, dar şi un tânăr cu traumatism de coloană şi toracic.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că tânărul care a murit postoperator era pasager în autoturismul de teren condus de călugăr.

Cercetările poliţiştilor au stabilit că un călugăr care conducea un autoturism de teren înmatriculat în Bulgaria, cu volan pe partea dreaptă, s-a angajat în depăşirea unui autoturism care circula în faţa sa, însă, din cauza vitezei excesive şi a faptului că drumul pe care circula era acoperit cu pietriş, a pierdut controlul şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un tânăr de 20 de ani, din judeţul Botoşani.

În urma accidentului, o victimă a murit pe loc, iar alte opt au fost internate în spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici