O fetiţă în vârstă de 13 ani, aflată în vacanţă, a ajuns la spital după ce a fost rănită de un urs în Buşteni

O fetiţă în vârstă de 13 ani, venită cu familia în zona de camping de pe Valea Cerbului din Buşteni, a fost ranită, vineri dimineaţă, de un urs, care a sfâşiat cortul în care dormea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5704 afișări
Imaginea articolului O fetiţă în vârstă de 13 ani, aflată în vacanţă, a ajuns la spital după ce a fost rănită de un urs în Buşteni

O fetiţă în vârstă de 13 ani a ajuns la spital după ce a fost rănită de un urs în Buşteni

Potrivit medicilor care au intervenit, un urs a venit să caute hrană şi a sărit peste cortul în care se afla fetiţa.

" S-a întâmplat în jurul orei 2.50. Un urs a vrut să sară peste un cort, în aer, cu ghearele, a sfâşiat cortul şi a rănit fetiţa în vârstă de 13 ani", a declarat, pentru MEDIAFAX, dr Daniel Nicolae, manager Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Potrivit sursei citate, minora nu a fost grav rănită.

"Fetiţa a suferit răni care nu sunt grave. Are plăgi la nivelul braţului şi antebraţului stâng", a declarat dr. Daniel Nicolae.

Copila a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe din Sinaia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici