O maşină de poliţie a accidentat două fete, în Sectorul 1. Una dintre ele a murit. Premierul cere anchetă rapidă

Premierul Nicolae Ciucă i-a cerut ministrului de Interne ca ancheta privind stabilirea responsabilităţii în cazul accidentului produs joi, în urma căreia o fetiţă a murit după ce a fost lovită de o maşină a poliţiei, să se deruleze rapid.

2404 afișări
Imaginea articolului O maşină de poliţie a accidentat două fete, în Sectorul 1. Una dintre ele a murit. Premierul cere anchetă rapidă

UPDATE 19:10 Ciucă cere ca ancheta să fie realizată rapid. Premierul mai spune şi că a vorbit cu Rafila şi s-a asigurat că fetiţa care a supravieţuit este îngrijită „în cele  mai bune condiţii”. 

„Am aflat cu tristeţe despre tragicul accident rutier în care o fetiţă şi-a pierdut viaţa, astăzi, în Bucureşti, după ce a fost lovită de o maşină a Poliţiei. Sunt consternat de moartea violentă a copilei şi transmit condoleanţe familiei îndoliate. Am vorbit cu ministrul Sănătăţii şi am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiţii, a celei de a doua fetiţe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol”, a transmis joi seara premierul.

Acesta a cerut ca anchetă în acest caz să se deruleze apid.
 
„I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilităţii se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetăţenii şi să se asigure de respectarea legii”, a mai transmis Nicolae Ciucă.
 
----------
 
O maşină de poliţie a accidentat, joi după-amiază, două fete, în Sectorul 1 al Capitalei. Una dintre fete a murit, iar cealaltă a ajuns la spital. 

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată joi după-amiază despre un accident în care a fost implicată o autospecială de poliţie, în Sectorul 1.

Poliţistul aflat la volan, încadrat în anul 2017, a accidentat două fete care traversau strada.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase în funcţiune, menţionează Poliţia Capitalei.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier”, afirmă sursa citată.

Poliţia Capitalei a anunţat că una dintre fete a murit, iar cealaltă a ajuns la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici