O persoană a fost rănită, iar zece locuinţe avariate, în urma unei explozii într-un bloc din Olteniţa

O persoană a fost rănită, iar zece locuinţe au fost avariate, vineri, în urma unei explozii produse într-un bloc din municipiul Olteniţa, primele date arătând că deflagraţia a fost provocată de o butelie racordată defectuos la aragaz.

79 afișări
Imaginea articolului O persoană a fost rănită, iar zece locuinţe avariate, în urma unei explozii într-un bloc din Olteniţa

O persoană a fost rănită, iar zece locuinţe avariate, în urma unei explozii într-un bloc din Olteniţa (Imagine: Dumitru Matiu / Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, deflagraţia a avut loc într-o garsonieră situată la primul etaj al unui bloc de locuinţe de pe strada Macului din municipiul Olteniţa.

Explozia a fost provocată cel mai probabil de "racordarea defectuoasă a unei butelii de aragaz", existând scăpări de gaze.

În urma deflagraţiei, proprietarul garsonierei, un bărbat de 66 de ani, a suferit arsuri pe faţă şi pe braţe, fiind transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti.

De asemenea, celelalte garsoniere din bloc au fost afectate de explozie, fiind distruse uşile de acces sau ferestrele. În cauză s-a deschis o anchetă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele deflagraţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici