Video Operaţiune DIICOT: Flagrant pentru trafic de droguri de mare risc făcut în zona Gării de Nord din Bucureşti | VIDEO

Procurorii DIICOT au făcut un flagrant, pe 8 mai, în zona Gării de Nord, unde un individ, care adusese din Spania aproape 3 kg cannabis şi circa de 50 grame de cocaină, transfera drogurile către un alt individ aflat într-un autoturism. Traficatul a fost reţinut şi propus pentru arestare 30 zile.

1515 afișări

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au organizat miercuri un flagrant, în zona Gării de Nord, într-o cauză în care se fac cercetări pentru trafic internaţional de droguri de risc şi de mare risc, trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, informează procurorii DIICOT.

În urma cercetărilor, s-a reţinut faptul că, în luna mai a acestui an, unul din cei vizaţi de ancheta DIICOT a introdus în ţară, din Spania, 2963,9 de grame cannabis şi 46,45 de grame de cocaină, după care a cooptat un individ, pentru traficarea drogurilor, depozitând coletul în autoturismul său cu intenţia de a-l transporta la locuinţa sa, explică procurorii.

Flagrantul a fost făcut miercuri, în jurul orei 11.35, într-o staţie de alimentare situată în apropierea Gării de Nord, aunde a fost identificat un autoturism în care se aflau două persoane, suspecţi în cauză, care încercau să introducă în autoturism un colet ce se presupunea a conţine o cantitate importantă de droguri.

În urma controlului, a fost găsită o pungă din plastic cu fragmente vegetale şi o altă pungă ce conţinea o substanţă de culoare albă. Din raportul preliminar de constatare tehnico-ştiinţifică a rezultat că în colet se aflau cantităţile de 2963,9 grame cannabis şi 46,45 grame cocaină.

Joi, individul reţinut urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile iar pentru cel de al doilea, procurorii DIICOT au laut măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici