Patru persoane, între care şi doi copii, au ajuns al spital după ce s-au răsturnat cu maşina

Patru persoane din municipiul Constanţa, între care şi doi copii în vârstă de cinci şi 15 ani, au ajuns cu ambulanţa la spital, luni, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în dreptul comunei vasluiene Ştefan cel Mare, de pe drumul naţional DN 15D Roman - Vaslui.

128 afișări

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, autoturismul în care se aflau cei patru constănţeni s-a răsturnat în afara şoselei, pe un sector de drum situat în afara localităţii Ştefan cel Mare, după ce conducătorul auto, în vârstă de 40 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei din cauza oboselii.

Potrivit anchetatorilor, şoferul a adormit la volan, moment în care maşina a ieşit în decor unde, după ce s-a rostogolit, a revenit pe roţi.

"În urma accidentului, cei patru ocupanţi ai autoturismului, respectiv conducătorul auto, soţia acestuia şi cele două fetiţe ale lor au suferit diverse leziuni, maşina fiind avariată în proporţie de peste 80 la sută. Preluate de ambulanţe, cele patru victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticate cu policontuzii prin accident rutier", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Potrivit sursei citate, familia implicată în accidentul auto în cauză fusese în vizită la nişte rude din judeţul Vaslui şi urma să plece spre Constanţa, localitatea de domiciliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici