Percheziţii DNA la Primăria din Baia Mare

Procurorii anticorupţie din Baia Mare fac, joi, patru percheziţii, într-un dosar de corupţie, una dintre acestea având loc la sediul primăriei municipiului.

414 afișări
Imaginea articolului Percheziţii DNA la Primăria din Baia Mare

Percheziţii DNA la Primăria din Baia Mare (Imagine Ghita Porumb / Mediafax Foto)

Procurorii investighează fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2015 – 2016.

"În cursul zilei de 09 iunie 2016, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în patru locaţii situate în municipiul Baia Mare, din care una reprezintă sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice", anunţă DNA printr-un comunicat de presă.

Primarul Cătălin Cherecheş se află în continuare în arest, după ce a fost prins în flagrant luând mită.

Cherecheş a fost reales în funcţia de edil al municipiului Baia Mare cu peste 70% din voturi, deşi se afla în ziua alegerilor în arest la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla, judeţul Cluj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici