Personal medical SMURD, audiat la Poliţia Capitalei în dosarul de moarte suspectă deschis după decesul actorului Ioan Gyuri Pascu

Mai multe cadre medicale de la SMURD Bucureşti au fost citate pentru audieri în calitate de martori, marţi, la sediul Poliţiei Capitalei, în dosarul de moarte suspectă deschis după decesul actorului Ioan Gyuri Pascu, au confirmat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

256 afișări
Imaginea articolului Personal medical SMURD, audiat la Poliţia Capitalei în dosarul de moarte suspectă deschis după decesul actorului Ioan Gyuri Pascu

Personal medical SMURD, audiat la Poliţia Capitalei în dosarul de moarte suspectă deschis după decesul actorului Ioan Gyuri Pascu (Imagine: Alex Chitu / Mediafax Foto)

Audierile au fost reluate, marţi dimineaţă, la ora 09.00, la Biroul Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, până la ora transmiterii acestei ştiri prezentându-se pentru declaraţii cinci cadre medicale SMURD.

Acestea din urmă au intervenit sau urmau să intervină în noaptea de 26 septembrie, în urma apelurilor făcute de fosta soţie a lui Ioan Gyuri Pascu la numărul de urgenţă 112 şi au fost chemate pentru audieri în calitate de martori, au precizat sursele citate.

Audierile în dosarul de moarte suspectă au fost începute pe 3 octombrie, când la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au fost audiate cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, printre acestea şi doctorul care l-a consultat în aceea noapte pe Ioan Gyuri Pascu.

Pe 5 octombrie a fost chemată pentru declaraţii şi Daniela Marin, fosta soţie a artistului.

Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu, fost membru al trupei Divertis, a murit pe 26 septembrie, la vârsta de 55 de ani, în urma unui infarct.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici