Preşedintele ANOFM, ridicat de DNA. Silviu Bian a fost prins în timp ce primea 80.000 lei

Secretarul de stat Siliviu Bian, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), a fost adus, pentru audiere, sâmbătă seara, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după ce ar fi fost prins primind 80.000 de lei de la o persoană.

2072 afișări
Imaginea articolului Preşedintele ANOFM, ridicat de DNA. Silviu Bian a fost prins în timp ce primea 80.000 lei

Preşedintele ANOFM, Silviu Bian (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

VEZI DECLARAŢIA DE AVERE A LUI SILVIU BIAN

Avocatul Cristian Ene, care îl reprezintă pe oficialul ANOFM, a ajuns la DNA, el confirmând jurnaliştilor că a fost solicitat de clientul său Silviu Bian, adus de anchetatori de la Braşov.

În jurul orei, 20.40, anchetatorii anticorupţie au ajuns cu Bian la sediul direcţiei.

Potrivit unor surse judiciare, Silviu Bian a fost prins în flagrant delict când primea suma de aproximativ 80.000 de lei, iar banii ar fi fost ceruţi şi primiţi de la angajaţi ai AJOFM Braşov.

Silviu Bian este secretar de stat şi membru PDL. El face parte din conducerea organizaţiei Alba a partidului, din luna februarie a acestui an fiind vicepreşedinte al filialei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici