Restricţii de trafic în zona centrală a Capitalei. Astăzi va avea loc o demostraţie pro-Palestina în Bucureşti

Brigara Rutieră anunţă restricţii de circulaţie astăzi în Capitală. Măsurile sunt luate în contextul în care în Bucureşti astăzi va avea loc o adunare pro-Palestina.

496 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic în zona centrală a Capitalei. Astăzi va avea loc o demostraţie pro-Palestina în Bucureşti

Restricţii de trafic sămbătă, 18 noiembrie, în zona centrală din Bucureşti. Vor fi vizate zone între Piaţa Universităţii şi statuia Eroii Sanitari  În zona va avea loc o demostraţie pro-Palestina ce a fost intens promovată în spaţiul online în ultimele săptămâni.

Adunarea publică va avea loc între orele 13:30-17:00 iar programul este urmatorul:

13:30-14:00: adunarea participanţilor în Piaţa Universităţii – zona esplanada cu statui;
14:00-15:00: desfăşurarea adunării publice în Piaţa Universităţii – zona esplanada cu statui;
15:00-15:30: deplasarea participanţilor pe traseul: Piaţa Universităţii, zona esplanada cu statui – traversare din dreptul Str. Academiei – stânga Bd. Regina Elisabeta (banda I de circulaţie) – Bd. Mihail Kogălniceanu – stânga Pod Opera – traversare în dreptul trecerii pentru pietoni – punct final trotuarul din jurul Statuii Eroii Sanitari;
15:30-16:30: adunare publică pe trotuarul din jurul Statuii Eroii Sanitari;
16:30-17:00: defluirea totală a participanţilor.

Brigada Rutieră solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească sau să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonii trebuie să se deplaseze doar pe trotuare şi să traverseze strada doar prin locuri special amenajate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici