Rezultate Bacalaureat 2017: 97 de elevi au obţinut media 10, la nivel naţional

Un număr de 97 de elevi au obţinut, al nivel naţional, media finală 10 la examenul de bacalaureat, în urma afişării primelor rezultate ale acestei evaluări, potrivit datelor Ministerului Educaţiei.

1147 afișări
Imaginea articolului Rezultate Bacalaureat 2017: 97 de elevi au obţinut media 10, la nivel naţional

Rezultate Bacalaureat 2017: 97 de elevi au obţinut media 10, la nivel naţional

Ministerul Educaţiei a afişat primele rezultate ale examenului de bacalaureat.

Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 439 de centre de examen, s-au înscris peste 135.000 de candidaţi din toate promoţiile.

Elevii nemulţumiţi de notele primite pot depune contestaţii miercuri, între orele 16:00-20:00.

Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 10 iulie.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească mai multe condiţii. În primul rând, el trebuie să fi susţinut toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. În plus, el trebuie să aibă minimum nota 5 la fiecare dintre probe, iar media finală trebuie să fie cel puţin 6.

UPDATE: Rezultatele obţinute la examenul de Bacalaureat 2018 pot fi accesate aici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici