Schimb de focuri în Philadelphia. Doi poliţişti blocaţi mai multe ore într-o clădire, salvaţi de forţele SWAT

Forţele speciale ale poliţiei (SWAT) au salvat doi ofiţeri de poliţie şi trei civili care rămăseseră blocaţi într-o clădire din Philadelphia după un schimb de focuri cu un individ care s-a baricadat în respectivul imobil, au anunţat autorităţile, precizând că suspectul a fost arestat după 7 ore.

1105 afișări
Imaginea articolului Schimb de focuri în Philadelphia. Doi poliţişti blocaţi mai multe ore într-o clădire, salvaţi de forţele SWAT

Schimb de focuri, într-o clădire din Philadelphia. Doi poliţişti blocaţi mai multe ore în incinta unde s-a deschis focul, salvaţi de forţele SWAT

Individul a deschis focul asupra poliţiştilor care efectuau miercuri o percheziţie într-o clădire din Philadelphia, pe baza suspiciunilor privind prezenţa unor traficanţi de droguri în locaţia respectivă, informează site-ul Politico.

Şase ofiţeri de poliţie au fost răniţi în cursul incidentului care s-a încheiat abia în cursul nopţii de miercuri spre joi.

Doi ofiţeri de poliţie şi trei civili, ce fuseseră reţinuţi în cursul operaţiunii, au rămas blocaţi timp de aproximativ cinci ore în clădirea în care s-a baricadat individul. O echipă SWAT s-a furişat în clădire la adăpostul întunericului pentru a-i salva pe cei cinci.

 

 

 

Niciun poliţist nu a suferit răni grave şi toţi cei şase au fost externaţi, a declarat un reprezentant al Poliţiei din Philadelphia.

Poliţia a anunţat joi dimineaţă că atacatorul a fost arestat, la şapte ore de la izbucnirea incidentului.

Presa americană a relatat că individul era înarmat cu o puşcă semiautomată, similară cu o armă AK-47, cât şi cu mai multe pistoale.

"Sunt un pic nervos că cineva are la dispoziţie atâta armament şi o astfel de putere de foc", a declarat Jim Kenney, primarul oraşului Philadelphia.

Taguri:
sua,
atac armat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici