Spitale fără căldură şi un primar nemulţumit. Reacţia lui Nicuşor Dan, după avaria de la Matei Balş şi Colentina

  • Nicuşor Dan acuză, după avaria de la spitalele Matei Balş şi Colentina, că directorul Spitalului Colentina a luat măsuri, în timp ce cel al Spitalului „Matei Balş”, Adrian Streinu Cercel, nu a făcut nimic „şi a constatat seara că este frig”.
13491 afișări
Imaginea articolului Spitale fără căldură şi un primar nemulţumit. Reacţia lui Nicuşor Dan, după avaria de la Matei Balş şi Colentina

„Despre problema de ieri din spitalele Matei Balş şi Colentina, unde căldura a fost întreruptă peste zi şi a revenit azi-noapte. Punctual, ziua de ieri. Spitalul Colentina nu a avut o problemă majoră, pentru că directorul medical, prevenit de anunţ, a utilizat aerul condiţionat şi caloriferele electrice. În schimb, managerul Spitalului Matei Balş, Adrian Streinu Cercel, deşi prevenit cu o zi înainte, nu a făcut nimic şi a constatat seara că este frig”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

În plus, acesta susţine că este vorba despre o problemă generală: „În această iarnă, reţeaua de conducte pleacă cu aşa de multe găuri, că intervenţiile sunt inevitabile. Dacă nu sunt făcute, se atinge limita maximă de apă de adaos, presiunea scade şi centralele se opresc automat. Vina uriaşă aparţine administraţiei PSD Firea care toata vara, nealocând bani şi fiindu-i frică să facă intervenţii în campania electorală, a lăsat reţeaua să se deterioreze. Au fost zeci de apeluri din partea Elcen, că necesarul de apă de adaos este aproape de limita maximă, de 3 ori mai mare decât în 2016, fără vreun răspuns din partea administraţiei PSD Firea. Dar despre această problemă voi vorbi curând şi cu grupurile consilierilor generali , pentru că vreau să discutăm numirea noului Consiliu de Administraţie al Termoenergetica”.

În social media au apărut postări care reclamau oprirea căldurii la Matei Balş şi Colentina, iar Ministerul Sănătăţii a reacţionat spunând că Termoenergetica a anunţat că furnizarea căldurii şi a apei calde va fi întreruptă vineri pentru institutul Matei Balş şi pentru spitalul Colentina.

Alimentarea cu energie termică a fost oprită între orele 09.00-24.00, din cauza unor avarii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici