Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 17 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

143 afișări

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a scris pe Facebook, azi, înainte de dezbaterea şi votul din Senat a moţiunii simple prin care Opoziţia îi cere demisia, că nu este timp pentru a răspunde tuturor dezinformărilor. Tot azi are loc şi CEx PSD în care s-ar putea vota remanierea sa.

Omul de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, anunţă că lucrează la un film documentar despre morţii de pe şoselele României.

Traficul rutier este restricţionat până la ora 18:00, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Restricţia vizează prima bandă şi pe cea de urgenţă pe sensul spre ambele oraşe, din cauza unor lucrări de reparaţii, informează Centrul Infotrafic.

Compania Uber România a precizat că îşi doreşte să colaboreze cu industria de taxi. Declaraţia vine în contextul protestului COTAR împotriva intenţiei Guvernului de a crea un cadru de reglementare şi pentru serviciile de ridesharing.

Coreea de Nord ar putea desfăşura noi activităţi în cadrul complexului nuclear Yongbyon, asociate cu reprocesarea materialului radioactiv în combustibil pentru bombe, conform unor imagini din satelit analizate de experţi americani, relatează Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici