Un bărbat din Suceava acuzat că a violat o fată în internatul unei şcoli a fost arestat preventiv în lipsă

Un bărbat acuzat că a violat o fată în vârstă de 16 ani, în internatul Şcolii Profesionale Speciale, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în luna iunie, a fost arestat în lipsă de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

261 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Suceava acuzat că a violat o fată în internatul unei şcoli a fost arestat preventiv în lipsă

Suceava: Bărbat acuzat că a violat o fată în internatul unei şcoli, arestat preventiv în lipsă (Foto: Shutterstock)

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, procurorii au propus arestarea preventivă în lipsă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28 iulie a inculpatului Ionel Marius Obreja pentru viol şi violarea sediului profesional.

Anchetatorii susţin că în dimineaţa de 8 iunie 2015, între orele 3.00 - 5.00, bărbatul a pătruns fără drept în sediul Internatului Şcolii Profesionale Speciale Câmpulung Moldovenesc, prin forţarea unei uşi.

El a ameninţat cu un cuţit o fată de 16 ani, după care, prin violenţă, a întreţinut relaţii sexuale cu ea, într-o cameră a internatului, unde aceasta dormea singură.

Suspectul a dispărut de la domiciliu încă din ziua respectivă, iar procurorii au solicitat mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Ionel Marius Obreja, instanţa admiţând propunerea Parchetului.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a spus că nu îşi poate explica cum a reuşit respectivul bărbat să intre în internat, în condiţiile în care imobilul are gratii la parter, camere video şi paznic.

Negură a menţionat că şcoala este subordonată Consiliului Judeţean Suceava.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici