Suceava: Copil de şapte ani, muşcat de un câine care a scăpat din lanţ din curtea unui localnic

Un copil în vârstă de şapte ani din comuna suceveană Pătrăuţi, trimis de bunică la un magazin din localitate, a fost muşcat de mai multe ori de un câine care a scăpat din lanţ din curtea unui localnic.

118 afișări
Imaginea articolului Suceava: Copil de şapte ani, muşcat de un câine care a scăpat din lanţ din curtea unui localnic

Suceava: Copil de şapte ani, muşcat de un câine care a scăpat din lanţ din curtea unui localnic (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, incidentul a avut loc marţi, dar bunica băieţelului a sesizat poliţişti abia joi după-amiază.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bunica şi-a trimis nepotul la un magazin din apropiere pentru cumpărături, iar la întoarcere, ajungând în dreptul locuinţei unui vecin, copilul de şapte ani a fost atacat de câinele acestuia care scăpase din lanţ.

Copilul a povestit că animalul se afla la colţul străzii, iar când a trecut pe lângă el l-a muşcat de mai multe ori.

Băieţelul a fost dus de bunică la spital, medicii stabilind că are mai multe plăgi muşcate la coapsa stângă şi la torace.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici