Timişoara: Două persoane au murit, iar alta a fost rănită, după ce două autoturisme s-au ciocnit

Două persoane au murit, iar alta a fost rănită grav, luni seară, în urma unui accident care a avut loc la intrarea în Timişoara, pe şoseaua care leagă municipiul de Vama Moraviţa, după ce două autoturisme s-au ciocnit.

165 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Două persoane au murit, iar alta a fost rănită, după ce două autoturisme s-au ciocnit

Timişoara: Două persoane au murit, iar alta a fost rănită, după ce două autoturisme s-au ciocnit (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc pe şoseaua care leagă Timişoara de Vama Moraviţa, la intrarea în municipiu, după ce un autoturism Dacia Solenza, care se îndrepta spre Timişoara şi în care se aflau doi bărbaţi, de 39 şi 48 de ani, a intrat pe contrasens, din motive încă necunoscute, lovind în plin un Volkswagen Passat care circula regulamentar.

În urma impactului, cei doi bărbaţi din Dacia Solenza au murit, iar şoferul autoturismului Volkswagen Passat a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean Timişoara.

La faţa locului au sosit trei ambulanţe, poliţişti şi două echipaje de pompieri care i-au scos dintre fiarele contorsionate ale Daciei Solenza pe cei doi bărbaţi care şi-au pierdut viaţa.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a afla împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici