Timişoara: Un autocar cu 13 pasageri sârbi la bord a luat foc. Nicio persoană nu a fost rănită

Un autocar în care se aflau 13 pasageri sârbi care urmau să fie transportaţi acasă din Timişoara, unde îşi petrecuseră Revelionul, a luat foc, miercuri, în parcarea unui hotel, nicio persoană nefiind rănită.

91 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Un autocar cu 13 pasageri sârbi la bord a luat foc. Nicio persoană nu a fost rănită

Timişoara: Un autocar cu 13 pasageri sârbi la bord a luat foc. Nicio persoană nu a fost rănită (Imagine: Costi Tudor/ Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, autocarul urma să transporte acasă 13 turişti sârbi care îşi petrecuseră noaptea dintre ani la Timişoara. Turiştii au fost îmbarcaţi în autocar, în parcarea hotelului în care au fost cazaţi, iar în momentul în care şoferul a pornit motorul, maşina a luat foc, cel mai probabil, din cauza unei defecţiuni la instalaţia de climatizare, spun pompierii.

Turiştii au fost evacuaţi de urgenţă din autocar, niciunul dintre ei nefiind rănit.

Pompierii au stins incendiul, iar turiştii au fost preluaţi de alt autocar.

Flăcările au afectat partea din spate a autocarului, însă valoarea pagubelor nu a fost deocamdată stabilită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici