Tragedie în Braşov: o fată a căzut de la etajul 8 al unui bloc

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar poliţiştii spun că adolescenta de 15 ani s-ar fi aruncat.

1092 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Braşov: o fată a căzut de la etajul 8 al unui bloc

Tragedie în Braşov: o fată a căzut de la etajul 8 al unui bloc

Poliţia Braşov a fost sesizată duminică, la ora 2.00, printr-un apel de urgenţă, că o persoană este în stare de inconştienţă, în faţa unui imobil din municipiul Braşov.

„La faţa locului s-au deplasat echipe de intervenţie, care au efectuat cercetări, în urma cărora s-a stabilit că, de la etajul cu nr. 8 al unui bloc, situat în municipiul Braşov, o persoană, de gen feminin, în vârstă de 15 ani, s-ar fi precipitat”, transmite, duminică, Poliţia Braşov.

Din cauza leziunilor produse, în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au declarat decesul tinerei.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru a se lămuri toate aspectele şi circumstanţele care au dus la producerea acestui incident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fată,
mort,
bloc

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici