Video UPDATE Bărbatul dezbrăcat, care a supravieţuit după ce s-a aruncat în gol de la balconul unui bloc din Sectorul 3, a murit ulterior

  • Un bărbat care a făcut scandal pe holul blocului în care locuia, în timp ce era dezbrăcat, şi apoi s-a aruncat de la etaj, a murit la câteva ore după incident.
  • Prezenţi la faţa locului, poliţiştii au fost ameninţaţi de individ cu o rangă şi un levier.
  • Ulterior, scandalagiul a încercat să escaladeze balustrada balconului de la apartamentul în care locuia, dar s-a aruncat în gol şi a supravieţuit căderii.
  • Atenţie, imagini editate cu puternic impact emoţional
9010 afișări

UPDATE 20.18 : Bărbatul a decedat, au anunţat autorităţile, la şase ore de la incident.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii tuturor condiţiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

„Vineri, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului şi provoacă distrugeri”, anunţă Poliţia Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 13.

„La vederea acestora bărbatul, aflat într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze ameninţări, după care a pătruns în apartament şi a refuzat să deschidă uşa”, conform sursei citate.

Ulterior, bărbatul a ieşit în balcon şi, conform imaginilor filmate de un amator, acesta s-a ţinut de balustradă, până când s-a întors şi a sărit în gol, de la etajul 6. În cădere, individul s-a izbit de o maşină parcată şi în felul acesta a supravieţuit, continuând lupta cu polţiştii. Fragmente blurate din scena halucinantă pot fi văzute în imaginile editate, difuzate de Mediafax.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat, în viaţă, la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sursă foto/ Video: Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
dezbrăcat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici