FOTO&VIDEO  LIVE UPDATE Un nou incendiu în Constanţa. Trei explozii puternice, în zona depoului de tramvaie. Precizările DSU

  • Trei explozii s-au auzit, sâmbătă, în zona depoului de tramvaie din Constanţa.
  • Incendiul ar fi izbucnit la o magazie de depozitare aluminiu.
  • Arde şi o magazie de 500 de metri pătraţi cu carton bituminos.
  • Nu sunt persoane rănite.
13129 afișări

UPDATE. Incendiul a fost stins.

UPDATE. „Incendiul se manifestă în interiorul fabricii, la o hală cu carton bituminos, pe cca. 500 mp. Incendiul a pornit iniţial de la o magazie în care se afla depozitată cantitatea de cca. 30 tone de pulberi de aluminiu, iar în acest moment se acţionează pentru localizare şi lichidarea incendiului la hala cu carton bituminos şi la magazia cu pulberi unde mai sunt câteva focare izolate asupra cărora se acţionează cu nisip”, anunţă DSU.

UPDATE. În sprijinul echipajelor de pompieri intervin şi 10 servanţi, cu două autospeciale de stingere ale serviciului privat pentru situaţii de urgenţă.

UPDATE. O parte dintre forţele de intervenţie încearcă să protejeze celulele cu var, pentru ca incendiul să nu se extindă.

Având în vedere degajările mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflată în proximitate, a fost trimis mesaj RO-ALERT.

Nu sunt persoane rănite.

UPDATE. Arde şi o magazie cu carton bituminos. În prezent, intervin nouă maşini de stingere a incendiului, trei echipaje de la Serviciul de Ambulanaţă Judeţean, două echipaje SMURD, un echipaj CBRN (apărare chimică, biologică, radiologică şi nucleară).

Un nou incendiu în Constanţa

Primele informaţii arată că incendiul a izbucnit într-o magazie de aluminiu, în zona depoului de tramvaie din Constanţa.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, la fabrica de BCA Celco.

Apelul la 112 a anunţat trei explozii şi fum alb gros.

Intervin, la ora transmiterii ştirii, mai multe autospeciale ale ISU Dobrogea Constanţa şi ambulanţe.

Nu se ştie momentan dacă sunt persoane rănite.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici