Un tânăr a murit, iar alte patru persoane au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, pe E 79, în judeţul Gorj | FOTO

UPDATE Tânărul de 23 de ani care a produs accidentul din Gorj, în urma căruia patru persoane au ajuns la spital, a murit.

1166 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a murit, iar alte patru persoane au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, pe E 79, în judeţul Gorj | FOTO

Cinci persoane rănite grav, după ce maşina în care erau a intrat într-un cap de pod, pe E 79, în judeţul Gorj

Cinci persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani au fost rănite grav după ce maşina în care se aflau a intrat, luni dimineaţă, într-un cap de pod, pe E 79, în localitatea Drăguţeşti din judeţul Gorj.

Patru victime au fost duse la spital, iar şoferul în vârstă de 23 de ani a fost resuscitat la locul accidentului.

Din nefericire, manevrele de resuscitare au fost întrerupte, tânărul fiind declarat mort.

Ştirea iniţială

Cinci persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani au fost rănite grav, după ce maşina în care se aflau a intrat, luni dimineaţă, într-un cap de pod, pe E 79, în localitatea Drăguţeşti din judeţul Gorj. Patru victime au fost duse la spital, iar una este resuscitată la locul accidentului. 

Potrivit ISU Gorj, accidentul s-a produs pe E 79, în dreptul localităţii Drăguţeşti.

”La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cardul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi 4 echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului unui autoturism cu un cap de pod au rezultat 5 victime, dintre care 3 victime încarcerate”, arată ISU Gorj.

Victimele au fost descarcerate şi au primit ajutor medical, iar apoi patru dintre acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Târgu-Jiu.

Pentru una dintre victime sunt continuate manevrele de resuscitare.

Victimele au vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că persoana resuscitată este şoferul maşinii, în vârstă de 23 de ani. Acesta ar fi condus cu viteză prea mare pe un drum acoperit cu polei.

"Şoferul în vârstă de 23 ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat într-un cap de pod. În maşină mai erau patru persoane, doi bărbaţi şi două femei, cu vârste între 18 şi 50 de ani, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale", a spus Lazăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici