Video VIDEO: Incendiu de proporţii la o şcoală din judeţul Iaşi

Clădirea şcolii din localitatea Lunca Cetăţuii, comunca Ciurea din judeţul Iaşi este cuprinsă de un incendiu de proporţii care a acoperit o bună parte din acoperişul instituţiei de învăţământ.

2143 afișări

Pompierii sunt deja la faţa locului şi încearcă să oprească flăcările. În total au fost mobilizaţi 4 ofiţeri şi 44 de subofiţeri de la Inspectoratul de Situaţii Excepţionale din Iaşi.

”Incendiul este pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi şi la faţa locului sunt 6 autospeciale” a declarat pentru MEDIAFAX Silvia Bolohan purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Incendiul a fost anunţat la ora 23.35 de către nişte trecători, iar în acest moment a fost localizat de către pompieri şi echipele lucrează pentru lichidarea acestuia.

ISU Iaşi anunţă că nu există pericol de propagare al flăcărilor şi nu au fost înregistrate victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici