Alexandru David a anunţat transferul fundaşului slovac Ivan Hladik la Dinamo

Chiar dacă a câştigat primele două partide din 2019, Mircea Rednic (56 de ani) continuă să aducă întăriri la Dinamo. Prima ”ţintă” este Ivan Hladik, ultima oară la Spartak Trnava. Transferul se poate realiza chiar în aceste zile.

118 afișări
Imaginea articolului Alexandru David a anunţat transferul fundaşului slovac Ivan Hladik la Dinamo

Alexandru David a anunţat transferul fundaşului slovac Ivan Hladik la Dinamo

”Hladik va ajunge diseară la Bucureşti, mâine va efectua vizita medicală şi dacă totul va fi ok, atunci el va semna cu noi”, a spus Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, la Digi Sport.

În vârstă de 26 de ani, Ivan Sladik a evoluat în cariera sa la FK Senica, Banik Ruzina, MFK Vrbove, Rimavska Sobota şi Spartak Trnava. Un titlu de campion al Slovaciei are în palmares fundaşul, în sezonul 2017-2018. Dinamo ar urma să fie prima experienţă în ”străinătate” pentru Sladik.

Sladik a evoluat pentru Spartak Trnava în şase meciuri din cadrul preliminariilor Ligii Campionilor din acest sezon. Slovacii au trecut de Zrinjski Mostar cu 2-1 la general, de Legia Varşovia cu acelaşi scor, dar au fost eliminaţi de Steaua Roşie Belgrad în turul trei preliminar, cu un gol marcat de sârbi în minutele de prelungiri.

Astfel, fundaşul slovac ar fi al 14-lea jucător adus în ”Ştefan cel Mare” în mandatul lui Mircea Rednic, după Sean McDermott, Damien Dussaut, Linas Klimavicius, Naser Aliji, Jordan Mustoe, Reda Jaadi, Rachid Ait-Atmane, Ioan Filip, Simon Zenke, Mattia Montini, Mamoutou N'Diaye, Athanasios Papazoglou şi Alexander Christovao.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici