Andone: Am avut o ofertă de la Rapid, dar am zis că trebuie să iasă din insolvenţă

Antrenorul Ioan Andone a declarat, joi, la Casa Fotbalului, că a primit o ofertă de a prelua conducerea tehnică a echipei Rapid, dar a refuzat până când gruparea giuleşteană va reuşi să iasă din insolvenţă.

91 afișări
Imaginea articolului Andone: Am avut o ofertă de la Rapid, dar am zis că trebuie să iasă din insolvenţă

Ioan Andone (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Da, m-a ofertat Rapidul, dar nu numai ei, au fost mai multe. Nu e vorba că nu am crezut în proiect. Am avut vreo trei discuţii, dar am zis că să iasă din insolvenţă. Eu aştept în continuare. Eu îmi doresc să antrenez în România, mie îi place adrenalina de aici. Rapidul să-şi rezolve problemele şi dacă le rezolvă, poate va fi altceva", a declarat Andone.

Tehnicianul a lăudat jocul fostei sale echipe, Dinamo, în partida pe care a câştigat-o cu Rapid, în inferioritate numerică, şi consideră că formaţia pregătită de Flavius Stoican poate termina pe podium în această ediţie a Ligii I. "Dinamo a făcut un joc foarte bun, cu o organizare excelentă în jocul cu Rapid. Dinamo a fost foarte bună de la mijloc în sus. Dacă îşi rezolvă problemele în apărare, poate termina în primele trei echipe. La anul poate trage şi la titlu cu o condiţie, să nu vândă. E greu de grezut însă că Alexe, Matei, Lazăr mai pot rămâne şi la anul Sunt jucători care sigur vor avea oferte", a spus el.

Ioan Andone a fost premiat, joi, de Federaţia Română de Fotbal, înaintea tragerii la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României, pentru performanţa de a fi câştigat patru trofee ale acestei competiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici