Antrenor Voinţa Livezile: Avem şanse minime, dar mă bucură reîntâlnirea cu FC Vaslui

Antrenorul echipei Voinţa Livezile, Ioan Baciu, care a evoluat în trecut la FC Vaslui, a declarat după tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României că îi va face plăcere reîntâlnirea cu naşul său, Lucian Sânmărtean, dar că şansele formaţiei sale sunt minime.

261 afișări
Imaginea articolului Antrenor Voinţa Livezile: Avem şanse minime, dar mă bucură reîntâlnirea cu FC Vaslui

Antrenor Voinţa Livezile: Avem şanse minime, dar mă bucură reîntâlnirea cu FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Băieţii au ajuns aici dând dovadă de ambiţie şi caracter. Am spus imediat după calificarea în 16-imi că mi-aş dori să jucăm cu FC Vaslui, deoarece acolo evoluează naşul meu Lucian Sânmărtean. Chiar astăzi am vorbit cu el, glumeam, îi spuneam că vom fi adversari, însă el nu credea totuşi în această variantă. Mă bucură reîntâlnirea cu el. Dar am avut gura aurită doar pe jumătate, deoarece eu speram să jucăm pe teren propriu. Nu ştiu dacă putem vorbi de şanse de calificare, sunt minime în orice caz, Vasluiul e o echipă care evoluează în grupele Ligii Europa. Mergem la Vaslui să facem o figură frumoasă, să nu ne facem de râs, să ne prezentăm cât putem mai bine", a spus Baciu.

Ioan Baciu a afirmat că ar fi fost mult mai bine ca meciul să se fi jucat la Livezile, mai ales pentru public. "Jucătorii voiau Steaua. E o performanţă că am ajuns în această fază, am eliminat două echipe de Liga a II-a, una dintre ele, mă refer la Gloria Bistriţa, chiar de Liga I se poate spune. De aceea e frumos în Cupa României, pentru că echipele mici pun mai mult suflet, se moblizează mai mult, au dorinţă mai mare. Oricum, e o performanţă că am ajuns până aici, e bine că am ajuns să ne bucurăm că vom întâlni Vasluiul", a comentat el.

Voinţa Livezile (Liga a III-a) a ajuns în 16-imile Cupei României-Timişoreana după ce a trecut în faza I de Gaz Metan Târgu Mureş (3-2), în faza a II-a de Unirea Ungheni (4-0), în faza a III-a de Gaz Metan Mediaş II (1-0), în faza a IV-a de Gloria Bistriţa (3-2) şi în faza a V-a de FC Maramureş Universitar Baia Mare (3-2 după prelungiri).

Localitatea Livezile este situată la 8 km de oraşul Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici